Gelijk vanaf de aftrap was het MSC dat het spel bepaalde. Alcides werd goed onder druk gezet en al snel scoorde Patrick de 1-0. Niet lang daarna was het weer Patrick die goed doorzetten beloond zag met een doelpunt, 2-0. Nog voor de rust tekende Menno voor de 3-0 en dat was gelijk de ruststand. De jongens reageerden nogal verbaasd toen de trainer in de rust aangaf helemaal niet tevreden te zijn. Wel over de stand natuurlijk maar niet over het vertoonde spel. De trainer was ervan overtuigd dat het veel beter kon. Er moest veel meer uit elkaar en breed gespeeld worden dan de 1e helft waarbij regelmatig kluitjes voetbal te zien was. De jongens pakten dit in de 2e helft heel goed op want er werd nu veel beter overgespeeld. Via Mika, Willem en 2x Stefan liep MSC dan ook al snel uit naar 7-0. Alcides was tot dan toe nauwelijks voor ons doel geweest maar via een scrimmage wisten zij toch te scoren, 7-1. MSC was echter totaal niet onder de indruk en ging onverdroten door met het combinatiespel. Er waren nu ineens dan ook mooie aanvallen te zien echter alleen Menno en Willem wisten nog een keer te scoren.

Zo stond dan ook een verdiende 9-1 eindstand op het scorebord.

Jongens, ga zo door en houdt de lijn van de 2e helft vast dan wordt het een leuke najaars competitie !