We speelden een bekerwestrijd tegen IJhorst. We wonnen met 19-0.  Ik had zelf ook gescoord met links. Henk maakte het openingsdoelpunt. Onze keeper ging ook in het veld en scoorde 2 goals. Waarvan onze reserve keeper Kyan inviel voor Mattieu. Kyan scoorde er zelf ook eentje. In de 1e helft hadden we 9 doelpunten gemaakt en in de 2e helft 10!
Het was een hele leuke wedstrijd ,maar eigenlijk vond ik het ook wel een beetje saai worden. Eigenlijk kan ik ook wel zeggen dat iedereen gewoon gescoord had. Gelukkig was de tegenstander wel sportief ondanks ze met 19-0 hadden verloren. Op het eind van de wedstrijd gingen we penalty schieten. Onze reserve keeper Kyan hield alle ballen tegen, of ze schoten over en dan weer naast. Ik probeerde nog een keer met links te scoren omdat ik geblesseerd was aan mijn enkel. Maar jammer genoeg hield de keeper hem tegen. Het was wel een heel vies en nat veld. Maar voor de rest was het een hele leuke wedstrijd.