In eerste instantie leek het  richting kluitjesvoetbal te gaan, maar de 0-1 door Maaike, werd vlot gevolgd door de 0-2 door Pepijn. En  leek dat allemaal toch mee te vallen.Voor de rust scoorde Maaike nog 2x en was de ruststand 0-4.Na een pittige speech door Jacob in de rust en uitleg rondom  het wisselen , werd  de wedstrijd hervat.Ondertussen hadden we vernomen dat medekoploper FC Meppel E4 met 5-0 de wedstrijd vandaag gewonnen had, dat maak te het scoren extra belangrijk.Onze nieuwste aanwinst, en tevens aanvoerder van de dag, Didi,  scoorde zijn eerste doelpunt in deze nieuwe carrière  en bracht de stand op 0-5.De 0-6 ontstond door een schot in de lucht over de keeper heen  van Maaike.Sven was vandaag ook goed in vorm en bracht met 2 achtereenvolgende goals de stand op 0-8.De 0-9 belandde in het doel door een mooi schot van Max via de buik van Didi. Alicides E5 stond met lege handen en door dit mooie eindresultaat staat de E4 nu ook echt bovenaan, gelijk op punten maar met 1 doelpunt meer dan FC Meppel.

Nog 1 wedstrijd voor de boeg in deze competitie.

Wordt het een feestje binnenkort  in de MSC kantine??????