Na een paar minuten kwam FC Meppel met een goede aanval, maar Wouter redde ons en er kwam een corner uit. Maar die ging mis. Maar toen wist FC Meppel toch het net te vinden. Maar toen begon MSC wat meer aan te vallen en we hadden iets van 7 kansen maar we konden de kansen niet verzilveren. Daarna ging FC Meppel weer op de counter en scoorde. Weer kwam FC Meppel voor het doel te staan en scoorde. Niet veel later was de 1e helft voorbij en begon de oma van Niels onwel te worden. En toen belde de vader van Manouk 112. En ze ging de Ambulance in. Maar toen Stijn ons wat instructies gaf gingen we er weer tegenaan. Het eerste stuk van de 2e helft was best saai maar toen kreeg Wout de bal en schoot de bal in het net. Niet veel later scoorde Wout weer en de comeback kwam eraan. De laatste 5 minuten waren spannend en toen schoffelde een speler van FC Meppel Daan onderuit en hij raakte geblesseerd . En MSC hadden super veel aanvallen maar wist niet te scoren. Toen we het fluitsignaal hoorden baalden wij heel erg. Maar we moesten toch penalties schieten. Lenn zei nog tegen Daan dat als hij scoorde met zijn zere knie 1 euro zou krijgen. En hij scoorde ! Daarna gaven wij de tegenstander een hand en gingen weg. Eindstand 3-2