In de eerste minuten was er alleen een grote kans voor Jeroen. Maar hij kwam in botsing met de keeper en miste de bal. De keeper moest na deze botsing vervangen worden en na enkele minuten oponthoud ging de wedstrijd door. Af en toe waren er goede combinaties en kleine kansen maar geen score. Maar het doelpunt kwam er toch voor E4 toen na een afgemeten voorzet van Maaike Pepijn fraai doel trof. 0-1. Verder waren er nog kansen voor Didi en Maaike schoot nog op de paal. In de rebound schoot Daan over. In de rust werden er nog wat puntjes op de i gezet door de trainers. Toch was de tweede helft wat minder wat betreft de passing en het vinden van elkaar. Wel waren er nog kansen voor Jesse en Pepijn. Na een prachtige aanval waarbij de bal via Sven en Maaike bij de vrijstaande Daan terechtkwam. Met een droge knal in de hoek werd het 0-2. Even later was het opnieuw Daan die de 0-3 aantekende. Max raakte nog de lat na een prima een-tweetje met Sven. Na het eindsignaal werd er gejuicht en werden de felicitaties dankbaar in ontvangst genomen. Een mooi seizoen met weinig tegendoelpunten en veel doelpunten voor. Naast het gelijkspel tegen FC Meppel werden alle wedstrijden probleemloos gewonnen. Ondanks het feit dat de laatste weken de doelpuntenmachine wat haperde toch een prachtig resultaat voor een mooi stel bij elkaar! In de kantine was er patat en ranja en er werd hard meegezongen met “We are the champions!”

De chocoladeletter “K”  (van kampioen, leuk idee Harmiene!) werd dankbaar in ontvangst genomen. Nu op naar de zaalcompetitie en dan in voorjaar weer met veel plezier naar buiten.