In de tweede helft begon E4, uitgerust in de kleedkamer, als een speer. Het team liep in de eerste minuut dwars over de verdediging van de tegenstander heen en weer was het Lennard die scoorde: 3-2. De hoop gloorde in de ogen van spelers en publiek! Stijn was steeds meer op gang gekomen en wist nog goed te verdedigen. Helaas kreeg hij last van zijn hak en in de loop van de tweede helft eiste dat zijn tol. De verdediging van E4 was steeds minder in staat om de aanvallen van DW te pareren. Regelmatig was het 3 tegen 2 en aangezien DW in staat was dat voordeel uit te buiten door goed over te spelen, stond de verdediging vaak kansloos. Gelukkig was er keeper Jarno die nog regelmatig een bal uit het doel wist te tikken. E4 creëerde kansen, dat is zeker, maar wist die in deze fase niet te benutten. En dus stond het na een tijdje toch maar 7-2. In de laatste minuten wist Lennard de bal toch nogmaals in het doel te krijgen en zo werd de eindstand 7-3.

Al met al was het een spannende en leuke pot voetbal wat E4 liet zien, ook al gingen we niet met de punten naar huis!