E4 was veel beter maar kwam in de eerste tien minuten niet tot uitgespeelde kansen. Alleen Maaike schoot net over de lat na een voorzet van Pepijn. De spelers vonden elkaar niet makkelijk maar gelukkig zaten er af en toe mooie aanvallen tussen. Toch kwam het eerste doelpunt uit een dood spelmoment. Uit een corner van Sven scoorde Pepijn met een mooie kopbal de 1-0. Niet lang daarna maakte Pepijn met een goed schot zijn tweede doelpunt, 2-0.  Sven maakte het mooiste doelpunt van de dag door met een prachtige boogbal in de kruising de 3-0 aan te tekenen. Ruststand was dus 3-0 maar gelijk na de aftrap was het al 4-0 nadat de keepster van DVSV een schot van Maaike niet goed verwerkte en Daan van dichtbij in kon schieten. Maaike schoot nog op de lat en Joel redde knap op de doellijn na een inzet van Pepijn. Na een tegenaanval stond Nienke tegenover vier spelers en dit was iets te veel  van het goede. Ze speelde een ijzersterke wedstrijd maar ze kan het niet alleen! DVSV scoorde dan ook tegen 4-1. De tweede helft werd er niet goed gevoetbald en dan is het knap dat er dan toch gewonnen wordt en de achterhoede bijna niets weggeeft. Er was geen samenhang tussen voorhoede en achterhoede en passes kwamen vaak niet aan. Daar kan het team nog in groeien. Na een mooie aanval scoorde Pepijn zijn derde doelpunt, 5-1. Het slotakkoord was voor Jeroen die na een prachtige pass van Sven de 6-1 als eindstand liet aantekenen. Omdat FC Meppel met 4-1 gewonnen heeft, blijft het erg spannend. Het doelsaldo van Meppel is nu nog drie doelpunten beter. Dus zal het de laatste twee wedstrijden nog erg spannend worden!  In ieder geval zes punten pakken en dan  het doelsaldo nog wat opkrikken! Bij een gelijk aantal punten wordt het bij MSC intern trouwens ook als een kampioenschap gevierd. En terecht!!