Deze keer een verslag door een andere verslaggever, omdat onze vast man met griep op bed ligt. De tegenstander SVN’69 E2 bestond allemaal uit grote jongens die hard konden schieten. Echter tijdens de wedstrijd bleek dat zij vaak ongecontroleerd de bal weg schoten en daardoor balverlies leden. Hun keeper kreeg voordat de wedstrijd begon een heftige bloedneus, maar nadat scheidsrechter Arjan Jonkers daar een propje papier in had gegdaan, kon hij toch keepen en heeft het verlies van zijn ploeg kunnen beperken tot 6 tegendoelpunten. Het eerste punt voor MSC kwam al na 3 minuten toen Devlin de bal via de tegenstander in het doel schoot. Nick de Boer schoot de bal nog een keer loeihard op de paal en na 6 minuten schoot Romein het 2e doelpunt erin.
Hierna begon SVN’69 beter voetballen en zo was de de ruststand dan ook 2-0  voor MSC. Na de rust opende Paul de wedstrijd met een mooi doelpunt en kwam SVN niet echt meer aan voetballen toe. Alex schoot keihard op de lat, maar Mart schoot de bal er wel in. Jitze hielp goed met verdedigen en Benjamin liep als aanvaller de longen uit zijn lijf. Nick Bryan maakte nog twee mooie doelpunten voor MSC en zo werd er door het goede samenspel gewonnen met 6-0.
Onze vaste keepster Dominique heeft weer het doel schoon kunnen houden,
zodat wij na 5 competitiewedstrijden nog steeds 0 tegendoelpunten hebben !
Wij hebben echter 2 wedstrijden in te halen, waarvan volgende week de belangrijke wedstrijd tegen de koploper Giethoorn E1.