In de eerste minuut wist Rouveen al te scoren. De jongens van E5 keken lelijk op hun neus, maar waren wel meteen wakker. Dat voorkwam niet dat er een tweede doelpunt door Rouveen werd gemaakt. Toen was de strijdlust groot genoeg om er tegenin te gaan en door doelpunten van Ben en Lennard kwam E5 op gelijke hoogte. Hoewel het team overzicht had en kwaliteit liet zien, wist Rouveen tot drie keer toe door de verdediging te breken en bij de pauze was het 5-2.

Deze achterstand was niet meer in te lopen in de tweede helft. Hoewel keeper Jasper een paar mooie reddingen liet zien, zoals op de foto te zien is, wist Rouveen wederom vijf doelpunten te maken. De jongens lieten de kopjes wat hangen en vermoeidheid sloeg toe. Een eigen doelpunt van Rouveen, uitgelokt door Lennart, en ééntje van Lennard maakte toch nog dat de eindstand uiteindelijk 10-4 was.

Al met al liet E5 zien dat ze aardig wat in hun mars hebben. Hopelijk weten ze het in de volgende wedstrijden te verzilveren. Wordt vervolgd!