Eenmaal aangekomen, waren de spelers van MSC van 1 ding overtuigd……… we zullen deze wedstrijd winnen………. al zal het niet makkelijk worden. En het gebeurde dan ook dat na het eerste fluitsignaal de meisjes en jongens van E6 het initiatief namen.

Wat begon de wedstrijd gelijk al geweldig. De Blesse ging snel in de verdediging, want waren ze tot nu toe onverslagen, deze pot zouden ze het zwaar krijgen.

Vele kansen aan de MSC kant werden gecreeerd. Er werd goed overgespeeld, vrij gelopen en ga zo maar door.

Al snel resulteerde dit alles in een schot op het doel………….. en yes hij zat, MSC was van de 0. En MSC bleef maar door gaan en door gaan. Ze gingen dan ook de rust in met een 4-0 voorsprong.

Maar we weten dat een wedstrijd ineens anders kan gaan lopen, dus koppie erbij houden, ook zeker in de tweede helft. Zou de Blesse nog een ander wapen hebben.

Na rust stelde de Blesse, een aantal andere spelers op. Het hele dorp was uitgelopen. Ja, ja, nog steeds onverslagen, maar MSC E6 was op bezoek. Al gauw wist de Blesse het doel van MSC te vinden, en de druk nam toe.

Maar MSC gaf zich maar zo niet gewonnen. De Blesse scoorde 2 keer……… en dat maakte MSC alleen maar sterker. Wat een spel, wat waren de jongens en meiden goed aan het voetballen.

Al gauw wist MSC het tij te keren. Hoofdzakelijk werd er gevoetbalt bij het doel van de Blesse, maar om de supporters wakker te houden, liet MSC omwille van de spanning zo af en toe de Blesse het doel van MSC naderen. Maar mensen daar staat me een verdediging.

Youri, en Rutger………… nee, daar kom je maar zo niet langs………… als ze uberhaupt al bij Romee en Lisanne langs waren gekomen.

En weer werd er meerdere malen gescoord in het doel van de Blesse. De uiteindelijke uitslag MSC 7 – de Blesse 2.

Nou het feest was compleet. Deze keer waren de doelpunt makers Pien en Levi. Maar waar zouden ze zijn zonder de fantastische andere spelers, Romee, Lisanne, Youri, Rutger, Kirsten en Noah in het doel.

Nog twee thuis wedstrijden te gaan, waar nog flink gevoetbald moet worden om de positie definitief veilig te stellen.

Zaterdag 6 november speelt MSC thuis tegen Willemsoord. 10.15 uur sportpark Ezinge.