Rond het stadion waren verschillende activiteiten, zoals een hindernisbaan, natuurlijk voetbalspelletjes en de bekende rodeo “stier”, welke in dit speciale geval de vorm van een voetbal had. Er waren meerdere bedrijven bij betrokken en ieder had verschillende prijsvragen of gaven cadeautjes weg. Gratis suikerspinnen en popcorn ontbraken niet. Natuurlijk waren er ook genoeg spelers van PEC Zwolle aanwezig om handtekeningen uit te delen en om mee op de foto te gaan.

DSC_0487Aan het einde van de dag  hebben we nog een wedstrijd kunnen zien, de afscheidswedstrijd van Joost Broerse, met o.a. Jaap Stam binnen de lijnen. Al met al een geslaagde dag, welke we afgesloten hebben bij het pannenkoekenschip in Meppel, de Liberte. Dank bijdrages van de MSC Supportersvereniging en MSC zelf hebben we dit uitje kunnen bekostigen zonder dat de kinderen en leiding veel hoefden te betalen! Hartelijk dank hiervoor namens de toppers en leiding van MSC E6.

Nu gaan alle spelers op Steven na door naar de D-pupillen waar ze op het grote veld gaan spelen. Een hele aanpassing, en best spannend voor deze mannen. Steven gaat naar E5 waar hij vast weer met plezier kan voetballen en nieuwe vrienden kan maken. Veel succes allemaal het komend seizoen bij MSC!!!