Na het fluitsignaal ging MSC meteen goed in de aanval en met resultaat. In de 7e minuut scoorde Onne zijn eerste doelpunt na een mooie voorzet van Thijs. Hij maakte ook al snel 0-2 en de 0-3 was voor Ronaldo. Voor rust maakte Ronaldo er nog 0-4 van.
IJhorst probeerde het wel maar met ze kwamen niet voorbij het front van MSC. De spelers van IJhorst hadden moeite met de sterk spelende dames Jennifer en Anne-Sarah. Ook Alec liet zich niet passeren door de aanvallers van IJhorst.
Na rust maakte Onne zijn hattrick: 5-0 voor MSC. Maar de toppers van E6 bleven scherp en aanvallend. Ronaldo maakte er 0-6 van en Onne even later 0-7. Na enkele bijna doelpunten schoot Tessa nummer 8 in het net.
IJhorst bleef wel komen en na een paar mislukte pogingen met goede reddingen van Iwan belande de bal toch ook een keer achter onze keeper.
Met als eindstand 1-8 en en weer drie punten binnen gaan we volgende week vol goede moed de strijd aan met de koploper.