KampioenenE71Om kwart over tien werd er in Ruinen afgetrapt. Er stond een fris windje, maar de boys van E7 kon dat niet deren. Vanaf de eerste minuut werd de tegenstander flink onder druk gezet en via goed samenspel kwamen al snel de eerste kansen. De keeper van Ruinen E2 hield door goed keeperswerk de eerste minuten zijn doel schoon. Maar na zo’n 10 minuten vond onze spits Luka het welletjes. In no-time maakte Luka er 0-1 en 0-2 van. Vanaf dat moment begon de vraag “wie maakt het 100ste doelpunt voor E7?” te leven. Echt veel tijd om daarover na te denken kregen de ouders niet. Op prachtige wijze maakte Luka zijn 3e doelpunt (een glaszuivere hattrick dus) en daarmee was de vraag beantwoord.
Alle spelers van MSC deden het overigens prima: er werd goed verdedigd, goed gecombineerd en iedere keer werd een vrije man gevonden en aangespeeld. Coach Erwin Stadman glom van trots: zijn vele trainingsuren leverden het gewenste resultaat op.
Nog voor het rustsignaal werd de score verder opgevoerd tot 0-5! En de doelpunten waren wederom van Luka; 5 doelpunten achter elkaar in 1 helft, je zou bijna een “quintet” zeggen.
Omdat de kleedkamers op redelijke afstand van het veld waren en het erg fris bleef aanvoelen, besloot de scheidsrechter om de pauze kort te houden en weer snel af te laten trappen. Luka ging na de rust vrolijk verder waar hij in de eerste helft was geëindigd door al snel de 0-6 achter de keeper te schieten. Daarna werd het tijd voor andere MSC-spelers om te scoren. Dankzij mooie combinaties werden Joris, Jorrit en Tijn in de gelegenheid gebracht om de 0-7, 0-8 en 0-9 op het scorebord te zetten.
Kampioen E74MSC nam even wat gas terug en dat gaf Ruinen de gelegenheid om de eretreffer achter Wessel te schieten: 1-9.
Voor de spelers van E7 was dat het sein om nog een keer flink aan te zetten. Achter hielden Hugo, Kerim en Dani het moeiteloos dicht en voerden Luka (2x), Joris, Jorrit en Kerim de score verder op tot 1-14! Kort daarna floot de scheidsrechter voor het eindsignaal en kon voor MSC E7 het kampioensfeestje beginnen. Op het veld werden 2 flessen kinderchampagne ontkurkt en kregen de jongens van de coach ieder een glas bier (gele snoepjes en witte marshmallows als schuim).

Terug in de kantine van MSC kregen de spelers een warm onthaal met een mooi bokaaltje, patatjes en feestmuziek. Van harte gefeliciteerd jongens! Jullie hebben het uitstekend gedaan. Het was een feest om naar MSC E7 te kijken!

KE71 KE72 KE73 KE74 KE75 KE76 KE77 KE78 KE79 KE710 KE711 KE712 KE713 KE714 KE715 KE716