Het venijn van het duel zat aan het begin en aan het einde van de wedstrijd. Al vroeg in de wedstrijd was het Marne Bakker die voor MSC de score opende. In een eerste helft waarin MSC de overhand had, kregen de wit-zwarten een aantal mogelijkheden maar scoorden niet. Het beeld na rust was niet anders. MSC bleef de bovenliggende ploeg maar scoorde niet. FC Meppel kreeg een mooie mogelijkheid op de gelijkmaker, maar trof ook geen doel. Uiteindelijk was het Stefan Bollen die vlak voor tijd de 2-0 binnenschoot. Door de winst heeft MSC vijf punten (3 wedstrijdpunten en 2 doelpunten).

In de tweede wedstrijd was Alcides te sterk voor SVN’69 uit Nijeveen. Het werd 4-0 en dat leverde Alcides zes punten op. Volgende week woensdag valt de beslissing. Dan speelt FC Meppel tegen SVN’69 en MSC-Antaris tegen Alcides.