Boerhof Reizen en de Meppeler Sport Club zijn weer aan elkaar verbonden. Het Meppeler Reisbureau en Touringcarbedrijf gaat het busvervoer voor onze vereniging weer verzorgen. Daarmee wordt een jarenlange verstandhouding in ere hersteld.

Boerhof Reizen bestaat uit twee onderdelen. Allereerst is er het reisbureau dat fysiek gevestigd is aan de Kleine Oever in Meppel. Of u nu op zakenreis gaat of een privé-reis wilt boeken, de reisadviseuses van Boerhof Reizen helpen u graag bij het uitzoeken van een plezierige en optimale reis én vakantie.

En wilt u met een gezelschap een busreis maken, neem dan contact op met Touringcarbedrijf Boerhof. Dit is een erkend touringcarbedrijf met 7 touringcars van 51 tot 63 zitplaatsen en de beschikking over een rolstoelbus. Deze bussen worden bestuurd door uiterst bekwame en vriendelijke chauffeurs. Of u nu vervoer zoekt voor een vakantiereis, dagtrip, bedrijfsuitje en/of maatwerk-reis, de professionals van Boerhof Reizen staan met optimale inzet en een glimlach voor u klaar.

Boerhof Reizen
Kleine Oever 4, Meppel
Tel: 0522 – 25 30 00
info@boerhofreizen.nl