MSC probeert haar leden zoveel mogelijk structuur te bieden. Daarbij staat het streven naar (voetbal)plezier centraal! Winnen is belangrijk, maar goed leren voetballen in een veilig en plezierig leerklimaat staat bij ons voorop.

Om hier zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven, gaat MSC een ‘Sportief Partnership’ aan met sc Heerenveen. Dit partnerschap behelst een intensieve samenwerking, waarbij MSC kan meedelen in kennis en methoden (zoals de VTON-methode) die binnen sc Heerenveen zijn ontwikkeld. Daarnaast zijn er informatieve themabijeenkomsten en leuke acties aan verbonden, waar MSC-leden hun voordeel mee kunnen doen.

VTON-methode

Op korte termijn krijgen alle jeugdtrainers van MSC toegang tot de VTON-methode. VTON is ontwikkeld met als doel trainers/coaches te ondersteunen bij het leuker en leerzamer maken van voetbaltrainingen, met als direct gevolg dat spelers meer plezier beleven. De VTON-methode sluit dan ook aan bij de visie van de club. Aan de hand van deze methode willen wij onze trainers handvatten geven om spelers/speelsters leeftijdsgerichte trainingen aan te kunnen bieden en ervoor zorgen dat er een leerlijn ontstaat binnen de gehele jeugd.

Themabijeenkomsten

Daarnaast worden er door sc Heerenveen 6 themabijeenkomsten per seizoen georganiseerd. Deze bijeenkomsten vinden plaats voorafgaand aan thuiswedstrijden van Heerenveen. Per bijeenkomst wordt een thema vastgesteld. Vanuit MSC mogen hier dan 3 afgevaardigden naartoe. Dit kunnen bestuurs- en commissieleden zijn, maar ook trainers, leiders of andere vrijwilligers. Per thema zal worden bekeken voor wie dit het meest opbrengt.

Kaartenacties (€10)

Viermaal per jaar kunnen leden van MSC wedstrijdtickets van sc Heerenveen kopen voor een gereduceerd tarief. De kaarten kunnen voor slechts €10 worden gekocht. Zondag 9 oktober om 16.45 uur speelt sc Heerenveen bijvoorbeeld tegen PSV.

Heerenveen biedt MSC-leden de mogelijkheid om kaarten te kopen voor €10 per kaart, waarvan zij €2 als kick-back terugstorten in de spaarpot van MSC!

 

Klik hier om kaarten te bestellen

 

Zorg ervoor dat na het openen van de link eerst het bestelproces wordt afgerond. Vul daarna het formulier in met ordernummer en naam van de vereniging.

Gedurende het seizoen zullen we jullie via de site en social media op de hoogte houden van de verdere bijeenkomsten, kaartenacties en ontwikkelingen!