Helaas was het niet “de” wedstrijd waar we met z’n allen vooraf op hoopte. De tegenstander uit Lemmer, CVVO F1, was namelijk niet naar Meppel gekomen om als speelbal te fungeren. De stevige knapen waren dan ook bijna allemaal een kop groter dan de boys van MSC F1. En wat is dan de oplossing? Constant het fysieke duel aan gaan? Of…. misschien de bal rond spelen en de tegenstander achter ons aan laten lopen? Vandaag werden er teveel verkeerde keuzes gemaakt waardoor we eigenlijk nooit echt lekker in de wedstrijd kwamen.
Achterin werd er te weinig met elkaar gepraat, niet kort genoeg gedekt en voorin hadden we het moeilijk met de grote sterke verdedigers. Daarnaast speelden we erg onrustig en slordig voetbal waardoor we niet ons goede positiespel konden spelen.
Maar uiteindelijk stapten we toch weer met drie punten in de achterzak het veld af en dat was deze keer te danken aan het karakter en de goede inzet. Iedereen was het dan ook na de wedstrijd met elkaar eens dat we veel beter kunnen….Maar goed, ook mindere wedstrijden moet je winnen en dat is vandaag gebeurt. Zo konden wij de ploeg uit Lemmer weer naar huis sturen met een verdiende nederlaag.
Wanneer het wel even lukte was er ook voor de defensie van CVVO F1 geen houden meer aan en sneden onze aanvallers er dwars door heen. Voor de statistieken onderstaand de doelpuntenmakers:
Jeen (2), Luca (2), Julian en Jason (penalty).
Komende week gaan we weer lekker trainen en ons voorbereiden op het uitduel met Urk. Voor de liefhebbers zijn er nog kaarten!
Arjan Bosschaart