Het leek ook wel of F1 een beetje in die stilte bleef hangen en dat DESZ alles of niets speelde.
DESZ speelde heel fysiek en fel op de bal terwijl de msc’ers steeds te laat kwamen en zich steeds makkelijk aan de kant lieten duwen.
We kwamen dan ook achter met 1-0 door de snelle goede spits van DESZ. Het was net of we toen even wakker werden en daardoor gingen voetballen.

Via een aanval over 4 schijven maakten we direct gelijk 1-1.
MSC verviel daarna helaas weer in het oude spel en liet zich weer steeds aftroeven door het hard werkende DESZ.

Gelukkig hadden wij Senna achterin die speelde met hart en ziel en daardoor heel veel aanvallen van DESZ onschadelijk maakte.
DESZ kwam op 2-1 doordat we veel te makkelijk verdedigden en de spits een makkelijke doorgang kreeg naar Thomas die kansloos was op het schot 2-1.

En weer werden we even wakker en gingen weer overspelen en maakten we weer direct de gelijkmaker 2-2. Het was wel spannend.

We bleven even een periode goed voetballen. Wat we wel steeds goed deden was de opbouw van achteruit om van achteruit de aanval te zoeken. Doordat we goed over gingen spelen werd het zelfs 2-3 voor ons.

Hajo en ik hadden het er in de rust over gehad met de jongen wat ze moesten gaan doen in de tweede helft. Ze kwamen zelf al met goede ideeën.
Het duurde jammer genoeg vandaag maar even dat we het goede spel konden vasthouden en DESZ ging hardwerkend op zoek naar de gelijkmaker, die viel dan ook 3-3.

Snel daarna viel er nog een goal voor DESZ en stonden we weer achter met nog 2 minuten te gaan, 4-3. De jongens van F1 stroopten toen echt de mouwen op en knokten en vochten nog even voor de gelijkmaker, die viel gelukkig weer direct na de aftrap 4-4.

Maar MSC ging door en maakte jacht op de volle drie punten en via een mooie aanval lukte het om in de laatste minuut van de blessuretijd te scoren 4-5.
Jongens wat een spannende wedstrijd hebben jullie ervan gemaakt. En wat kwamen jullie sterk terug.