Na nog geen 6 minuten spelen stond MSC al achter met 1-0 zo zie je maar weer als je met zo’n instelling het veld in gaat, dat het een “makkie” wordt dan krijg je het erg moeilijk. Eigenlijk was dit ook het beeld van de hele wedstrijd. Vaak werd er te laat gereageerd of helemaal niet, en kon alcides gemakkelijk door onze linies heen wandelen. Maar er waren gelukkig toch ook veel momenten waar we als trainers en toeschouwers erg van genoten hebben, op de momenten dat we “wakker” waren zaten er hele mooie aanvallen bij. En kwamen we eigenlijk niet in gevaar. De uitslag is 8-3 geworden en daar mogen ze trots op zijn.
De trainers hebben vandaag eigenlijk alleen gekeken naar hoe doen de jongens het na 3 weken trainen. Hebben ze wat geleerd en pakken ze op wat wij als doel voor ogen hebben.
En wij kunnen na deze wedstrijd alleen maar zeggen dat deze groep heel veel plezier beleefd aan het spelletje en dat ze heel veel dingen oppakken waar door ze stuk voor stuk beter worden. En dat willen we graag als trainers. Nu is het alleen nog afwachten wat onze toekomstige tegenstanders zullen gaan worden in de hoofdklasse, de indeling is helaas op moment van schrijven nog niet bekend. F1 is in ieder geval wel klaar voor het echte werk in de Hoofdklasse.