Nou dat heeft Wolvega geweten, vanaf de aftrap was duidelijk dat MSC de dienst uit ging maken vandaag. De jongens zaten vanaf het begin goed in de wedstrijd, zetten Wolvega goed onder druk en bij balbezit werd er steeds goed vrijgelopen en goed samengespeeld. De toeschouwers, in ruime getale aanwezig, kregen een wervelende aanvalsshow voorgeschoteld. Waarin MSC ook liet zien dat het een team is dat voor elkaar knokt. Vandaag werden steeds de juiste keuzes gemaakt, dribbelen en daarna overspelen, bij balverlies werd er niet nagekaart nee er werd direct terugverdedigd, prima.
In de personele sfeer zat het deze week ook niet mee, woensdag was Thomas de keeper al niet fit, vandaag kon hij niet meedoen vanwege koorts en hoofdpijn. Hij kreeg van de trainers verplichte uitziek rust. Thomas kwam nog wel even kijken en aanmoedigen maar zag nog wel wat pips.
Maikel stond daarom als reserve keeper onder de lat, hij had er veel zin in voorafgaand aan de wedstrijd. Hij heeft alleen de meeste ballen gehad in de warming Up, want in de wedstrijd hoefde hij maar twee keer in actie te komen.
De volgende keer mocht er wel iemand anders keepen, zei hij na afloop.
Jesse was ook niet fit uit de bekerwedstrijd gekomen, en daarom hadden we twee gastspelers van F2 gevraagd, Jurjen en Luca. Zij hebben verdienstelijk hun taak uitgevoerd en gingen prima mee in het goede spel van F1.

MSC F1 heeft vandaag gelukkig weer laten zien dat ze echt goed kunnen voetballen en staan fier aan kop in de Hoofdklasse.
Helemaal goed nieuws was dat concurrent Flevo Boys dat vooraf op 3 punten achterstand stond verloren had van Genemuiden. Daardoor staan we nu 6 punten voor met nog 4 wedstrijden te gaan. Volgende week de topper, weer tegen Flevo Boys in Emmeloord. Hou de vorm van vandaag nog even vast mannen dan moet het goedkomen.

o ja, vandaag wonnen we met 8-0 overigens en daarmee komt ons doelgemiddelde op 33 voor en 9 tegen. Prima score.
(Kan iemand even de doelpuntenmakers doorgeven, voor de statistieken van William? :) )

Jongens maandag weer lekker trainen en voorbereiden op Flevo Boys. De chips en de traktatie van Djermo waren lekker trouwens !

Gino