Ze hadden namelijk ook gewonnen van JVZ waar wij in de beker van hadden gewonnen.

F1 begon eigenlijk helemaal niet zo verkeerd, het zette HH`97 snel onder druk en creëerde een aantal mooie kansen achter elkaar.

Waar wij het voetballend probeerden hanteerde HH`97 de tactiek van de counter en met een paar snelle spitsen werden ze daardoor ook echt gevaarlijk.

MSC creëerde de ene mogelijkheid na de andere, maar de paal en de lat stonden steeds in de weg, of het doel stond net verkeerd.

We kwamen toch verdiend op voorsprong door Jesse 1-0.

Even later op een lange bal van de verdediger van HH`97 had onze verdediging even geen antwoord en daardoor kon hun spits alleen op Thomas af, 1-1.

Dat was daarna eigenlijk het beeld in de eerste helft, wij steeds voetballend in de aanval, er werd steeds goed overgespeeld, en bij balverlies de lange bal van HH`97 op hun snelle spits en het werd meteen gevaarlijk. Daar hadden we moeite mee. Daardoor kwam het dat we met de rust met 1-4 achter stonden.

In de pauze even met elkaar erover gehad hoe we dat anders konden gaan doen in de tweede helft. De jongens wisten zelf goed te vertellen waardoor het allemaal niet zo goed lukte en kwamen met goede ideeën voor de tweede helft.

Nou en hoe, MSC bleef de druk opvoeren en pakte nu wel de ballen af waar dat in de eerste helft niet gebeurde en kwam daardoor verdiend op 2-4 door Jesse

En even daarna werd het nog 3-4 door jawel Jesse en 4-4 door Hajo, we kwamen zelfs verdiend op voorsprong 5-4 door Jesse maar in de laatste seconden van de wedstrijd kwam helaas HH`97 terug naar 5-5.

Ik wil een enorm groot compliment maken aan onze spelers van F1, hoe zij de achterstand van 1-4 wisten om te buigen naar een 5-4 voorsprong was fantastisch, door wilskracht en ook gewoon door goed te voetballen.

Helaas wint in het voetbal niet altijd de best voetballende ploeg, dat was vandaag echt MSC F1. Maar vandaag hebben de jongens enorme veerkracht getoond en aan het publiek laten zien dat ze veel in hun mars hebben.

 

Jongens Klasse!

 

Gino en Hajo