Bij MSC trokken de jongens nog wel eens de voet terug. Al met al 0-0 met de rust. De 2e helft was MSC de betere ploeg en het wachten was op de 0-1. Guido had de 0-1 op zijn schoen, moest met links knallen, maar de bal was een prooi voor de keeper. Na 10 minuten na de rust kreeg HH een corner te nemen, onze verdediger wilde hem naar voren knallen, maar via zijn knie verdween de bal achter Jurre. 1-0.

Dat was even schrikken voor de boys. Dan maar alles op alles, Wisse achterin, Gideon en Remco op het middenveld en kijken waar het eindigt. We kregen wat kansjes, corners maar de bal wilde er niet in. Na een counter van HH werd de stand op 2-0 gebracht. Na verkeer wegwerken van de bal, HH pikte de bal op en de eindstand werd op 3-0 gebracht.

Je ziet het mannen, dit is hoofdklasse. Wij de kansen, HH de 3 punten.

Maar we blijven knokken, volgende week thuis tegen Emmeloord.