Iets over tienen trapte MSC af. De zon scheen heerlijk en het veld lag er goed bij. De regenbuien van de vorige dag hadden het veld goed gedaan.Vanaf de eerste minuut golfde het spel op en neer. Dat zou zo 40 minuten duren !

Beide ploegen speelden voor de winst en dat was te zien. Er ontstond een hele leuke wedstrijd met over en weer kansen. Vooral de keepers moesten zich laten zien. Vooral de MCS-keeper, Jarne viel op door een aantal hele fraaie reddingen. Met gevaar voor eigen lijf wierp hij zich enkele malen op de bal.Aan de andere kant gingen schoten “vanuit de tweede lijn” net naast of over de goal.De aanvallers werkten hard om de bal erin te krijgen, de middenvelders liepen de longen uit hun lijf, omdat het spel zo op en neer golfde en de achterhoede moest constant alert blijven voor de mooie aanvallen van Staphorst.De eerste helft werd afgesloten met een 0 – 0 stand.

De tweede helft liet een zelfde spelbeeld zien als de eerste. Het spel golfde op en neer en beide ploegen kregen kansen om de score te openen.Opnieuw was er een hoofdrol voor Jarne bij meerdere inzetten.Pech was er ook voor MSC, omdat tot twee keer toe een inzet door een veldspeler nog net van de lijn gehaald kon worden.Naarmate de wedstrijd vorderde werd duidelijk dat de ploeg die als eerste zou scoren als winnaar van het veld zou stappen. Een gelijkspel zou gezien het spelbeeld verdiend geweest zijn.Helaas viel die goal voor Staphorst. Diep in de tweede helft, de 18e minuut, wist Staphorst een mooie aanval over de rechtervleugel knap af te ronden: 1 – 0.

In dezelfde minuut viel het doek toen de doorgebroken spits de 2 – 0 liet aantekenen.Gezien de wedstrijd was dit onverdiend. Beide ploegen hadden recht op een punt.
Door dit verlies komt de doelstelling om in de middenmoot te eindigen niet dichterbij, integendeel. MSC staat nu op een vijfde plek en zal nog hard moeten werken om de vierde plek te bemachtigen.De spelers van dit F1 hebben een geweldige partij voetbal laten zien, met veel inzet en goed positiespel.  De supporters hebben wederom een geweldige, spannende en boeiende wedstrijd gezien van een heleboel talentvolle spelers bij elkaar.