De jongens van MSC willen nu graag weer een keer winnen. Als de wedstrijd alweer een paar minuten bezig is krijgt Maarten aan de linkerkant de bal hij maakt meters en zet de bal voor. In plaats dat Menno hem er in schiet komt er een verdediger tussen en die tikt de bal er zelf in. 1-0 voor MSC. De spelers kunnen het niet geloven en dansen op en neer. Als de spelers van MSC weer een beetje zijn bij gekomen, valt de bal bij Daan door een mooie pass van Gideon. Daan schiet op doel, maar de keeper houdt hem. Daar komt Sven aan en schopt hem er in de rebound toch nog in. Nu kan het helemaal niet meer stuk voor MSC F1.

Na de rust gaat de wedstrijd gewoon verder waar het voor het laatst was gebleven. Na een paar mooie reddingen van onze keeper Jarne en wat goede acties van de 2 verdedigers Wisse en Thomas gaat ineens Thomas naar voren en hij krijgt ook de bal. Hij passeert 2 tegenstanders en schiet op doel in een mooi hoekje 3-0 MSC.

Maar het is nog steeds niet afgelopen voor MSC F1. Later krijgt Maarten nog de bal, hij rent en hij rent de keeper van JVZ komt uit maar daar heeft Maarten geen moeite mee. Hij passeert de keeper. maar scoort hij wel iedereen denkt dat het niet meer lukt omdat hij al heel ver bij de achterlijn is, maar daar denkt Maarten heel anders over hij schiet de bal net op tijd richting het doel en… een doelpunt nu is het helemaal beslist.

Dan fluit de scheids af voor het einde. Je kan niet geloven hoe blij de spelers van MSC F1 waren.