F1 bestaat uit de volgende spelers :

Finn Dolfsma

Thomas de Vries

Gill Broers

Efran Huliselan

Hille Vente

Twan Dreier Gligoor

Delano Jonker

Ivo de Wit

Ruben Voorstok

Na de gezamenlijke warming up met de spelers van het eerste werd iedereen voorgesteld en mochten de jongens aan de hand van de spelers het veld op. Dit was bijzonder spannend want ook de camera van tegenstander Rohda Raalte was weer aanwezig, zouden we op TV komen ? Daarna mochten de geluksvogels Finn en Thomas aftrappen (er werd keurig combinerend gescoord) waarna de wedstrijd prima begon daar MSC al in de 1e helft op een ruime 4-1 voorsprong kwam.

In de pauze werd zoals gebruikelijk gestreden om de Penalty bokaal. Efran Huliselan was het beste en de serie eb hij plaatste zich voor de grote finale in mei 2016.

Vervolgens werd de 2e helft gespeeld, voor MSC met een prima resultaat en dus werden de spelers van MSC 1 door de jongens van F2 keurig gefeliciteerd. Ook de scheidsrechters werden bedankt voor hun medewerking !

Met de patat en ranja werd vervolgens deze middag afgesloten. Mede door de wist hadden de spelers, ouders en begeleiders toch een leuke middag gehad waarbij ze hebben kunnen zien hoe het er bij MSC 1 aan toe gaat. En nu de komende jaren keihard trainen om wellicht ook in de toekomst voor het eerste elftal uit te mogen komen !

Finn en Thomas kwamen bij de loting als Pupil van de Week uit de bus. Zij mochten de bekende vragenlijsten invullen en deden dat als volgt :

Bekijk hier de vragenlijst van Finn

Bekijk hier de vragenlijst van Thomas

Invalid Displayed Gallery