MSC kwam niet lekker in de wedstrijd, er werd teveel met de bal gelopen, niet snel genoeg overgespeeld. Wel hadden we meer balbezit dan FC Meppel maar toch lukte het maar niet om elkaar of het net te vinden.
Daardoor kreeg FC Meppel de kans om op voorsprong te komen. En via een prima uitgespeelde counter kwam FC Meppel dan ook op een 0-1 voorsprong.
Thomas redde ook nog een keer fantastisch door zich frontaal voor een schot van de spits van FC Meppel te gooien.
MSC was gewaarschuwd en stroopte de mouwen gelukkig op.
Hajo nam een vrije trap rechtstreeks op doel en via het been van Jesse kwamen we op gelijke hoogte. Vrij snel daarna kwamen we zelfs op 2-1 via Lotfi, die reageerde alert voor het doel van FC Meppel op een klutsbal.
In de pauze hebben we het nog even gehad over het groot maken van het veld bij balbezit, zodat er meer ruimte komt om elkaar aan te spelen. Nou de jongens pakten het goed op en begonnen elkaar steeds beter te vinden. De combinaties liepen een stuk soepeler. Er werd een stuk beter van achteruit opgebouwd, en daardoor werden we ook steeds gevaarlijker. Het was Jesse die de 3-1 aantekende vlak na rust, na een mooie aanval. MSC kwam op stoom en liet mooi voetbal zien. Djermo ging mee naar voren met een corner, na de zoveelste mooie aanval, 4-1 voor MSC. Maikel maakte de 5-1 , na hardwerken toch nog even een goaltje meegepakt. 6-1 werd het nadat Djermo zijn tegenstander mooi voorbij ging en de vrijstaande Hajo aanspeelde, deze maakte fraai de 6-1.
Het werd uiteindelijk 7-1 door een mooie aanval, bal breed door Maikel op Levay en Levay ronde perfect af.
MSC begon een beetje stroef vandaag maar was uiteindelijk niet te stoppen, met de altijd zekere keeper Thomas, het ijzeren duo achterin Senna en Jort, Djermo en Lotfi als blok op het middenveld, samen met Jesse en Maikel als razendsnelle middenvelders en natuurlijk de altijd gevaarlijke spitsen Levay en Hajo. Klasse jongens. 

Gino en Hajo