Daarna verslapten we een beetje waardoor KZC eigenlijk heel makkelijk de 1-1 mocht scoren van ons.
We pakten daarna toch weer goed de draad op en het was Maikel die na een rush over links de 2-1 scoorde. En MSC ging door, steeds zaten we dicht op de tegenstander en gaven KZC weinig ruimte om lekker te kunnen voetballen, en het was weer Hajo die de 3-1 maakte, rechtstreeks uit de corner zo over iedereen heen en plof bij de tweede paal erin. De jongens waren wel een beetje onder de indruk van het fysieke spel van KZC, zij duwden wat meer dan wij gewend waren, maar we lieten oins niet van de wijs brengen, via een mooie aanval weer over links was het Maikel die de 4-1 maakte. En even later de 5-1.
Achterin hielden Senna, Jort en Djermo de boel mooi op slot en werd er steeds mooi van achteruit naar voren opgebouwd. De spitsen liepen steeds goed vrij en eigenlijk kwamen we niet echt in gevaar. In de pauze nog even gewaarschuwd dat we wel net zo moeten blijven voetballen in de tweede helft anders kan het alsnog moeilijk worden. Waar we bang voor waren gebeurde, KZC zette een alles of niets offensief in en kwam snel na rust op 5-2, de jongens waren gewaarschuwd. Het duurde even maar we pakten de draad toch weer goed op en we kwamen via de altijd gevaarlijke Jesse op 6-2, even later zelfs op 7-2 na een lange rush van Hajo.
KZC kon niks meer inbrengen en MSC speelde de wedstrijd keurig uit, en het werd uiteindelijk nog 8-2 door Jesse en 9-2 door Lotfi.
Jongens wat hebben jullie fantastisch gespeeld vandaag, super! Er werd geknokt voor elke bal en goed samengespeeld.
 
Opstelling MSC:
Achterin: Thomas (keeper), Jort, Senna en Djermo
Midden/ Voorin ; Jesse, Lotfi, Levay, Maikel, Hajo
 
Gino en Hajo