Marc Boers was verhinderd en in zijn plaats speelde vandaag Vincent Loolofs uit MSC F2 mee. Verder speelden wij met dezelfde jongens:  Jarno in de goal, Koen, Niek en  Gerson in de achterhoede, Vincent en Yves op het middenveld en in de aanval Michael en Jesse. Rouveen bracht 10 spelers mee waar MSC beschikte over 8 spelers. In goed overleg speelden wij vandaag dan ook 8 tegen 8. Op een klein veld is het dan al gauw druk  en dit zag je soms terug in het spel. Te veel spelers dicht bij elkaar zodat spelsituaties  soms wat rommelig oogde. Het bleek achteraf een leuke vriendschappelijke wedstrijd te zijn. MSC F1 had de hele wedstrijd de overhand en kwam niet of nauwelijks in gevaar. Daar waar MSC soms slordig was had dit van doen met het niet nakomen van de gemaakte afspraken.Yves werd in de eerste helft in stelling gebracht en zorgde voor de openingsgoal. Ook de tweede goal nam hij voor zijn rekening. De ruststand werd hiermee bepaald op 2 – 0 en MSC speelde een prima eerste helft. De heer Koers sr zorgde in de pauze voor een welverdiend bekertje limonade.  De trainers en leider gaven de jongens hier en daar nog wat tips met als belangrijkste boodschap vooral zo door te gaan.
In de tweede helft bleven wij goed spelen.  Jarno werd door de achterhoede spelers telkens goed bij het spel betrokken, waardoor MSC echt met 8 man voetbalde. Na de rust verzorgde Jesse de 3 – 0. In het slot van de tweede helft maakte Rouveen de 3 – 1. Kort daarop werd in de verdediging van Rouveen een handsbal  gemaakt in het strafschopgebied.  Scheidsrechter Tim was onverbiddelijk en kende MSC een strafschop toe.  De spelers van MSC lieten de klus over aan Yves. Yves maakte geen fout en schoot de bal in de touwen waarmee de stand eindigde in een verdiende 4 – 1 overwinning.
 De toeschouwers werden getrakteerd op een leuke wedstrijd. Een mooie “start” van het weekend laten wij maar zeggen.