Er stond de mannen van Arjan dus een lastige wedstrijd te wachten. In een iets andere opstelling dan normaal (2-3-1 i.p.v. 3-2-1), maar vol goede moed na twee prima trainingen, stapten onze helden het veld op.

Die zelfverzekerde houding leverde al snel de eerste goal op. Daarna ontspon zich een soort bokswedstrijd, waarbij de tegenstanders elkaar klap op klap gaven. Via 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, ging MSC F1 met een 3-4 voorsprong de rust in. Een glaasje ranja zou met het mooie weer op z’n plaats geweest, maar dat zat er niet in. Gewoon maar door voetballen dus. Arjan gaf nog wat noodzakelijke aanwijzingen; niet aarzelen, maar op die bal spelen; niet naar de tegenstander kijken, maar naar de bal gaan en durven; maar vooral: wees rustig aan de bal, kijk om je heen en speel elkaar strak in de voeten!

gelukkig werden de aanwijzingen goed opgepakt door onze mannen. Mede door de goede trainingen deze week was MSC F1 vanaf de aftrap van de tweede helft de bovenliggende partij. De posities werden goed bezet, er werd prima samengespeeld en er werden natuurlijk ook mooie individuele acties gemaakt. Achterin waren Peter, Kai en Mads gewend aan de nieuwe speelstijl en werd er geen kans meer weggegeven. Lucca, Jason en Julian waren voetbaltechnisch en conditioneel de baas op het middenveld. Terwijl Jeen en Hidden een constante plaag voor de verdediging van HH’97. Die enkele keer dat HH ’97 via de sterke en goed voetballende spits gevaarlijk werd, was daar altijd nog Stue. Onze keeper stortte zich een paar keer met gevaar voor eigen leven voor de bal. Één leverde dat een bal vol in het gezicht op, maar Stue schudde een keer met z’n hoofd en speelde verder.

Via goals van Lucca (4), Jeen (3) en Mads (1) verscheen er na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter een 4-8 eindstand op het scorebord. Een prima prestatie die smaakt naar meer. We gaan komende week weer lekker trainen om volgende week tegen DZOH (de koploper!) weer net zo’n goede (team-)prestatie te leveren als vandaag tegen HH’97!!!