Vanaf het eerste balcontact was het een leuke, gelijkopgaande wedstrijd. MSC kwam door een mooi schot op 0-1. Vlak daarna schoot Wolvega er ook één in en was het weer 1-1. F10 ging gewoon lekker door met voetballen en bij rust stond het 1-3. De tweede helft verliep het scoreverloop als volgt: 2-3, 2-4, 2-5, 3-5 en de eindstand was 3-6! De doelpuntenmakers waren Gert-Jan (2), Paul (2), Maric en Tim. Het viel mij op dat de kinderen al goed met elkaar samen speelden en dat er vooral heel veel plezier was (dat is het belangrijkst). Volgend weekend spelen we onze eerste thuiswedstrijd om 10.00 tegen WIJC F4. Kom dus allen eens een glimp opvangen van ons nieuwste F-team. Hieronder nog wat foto’s van de wedstrijd tegen Wolvega F8.