De ene goal na de ander werd in het doel van tegenstander Staphorst F2 geschoten. Niet alleen door al die goals was het leuk om te kijken, maar het was ook zeker erg leuk om te kijken naar het positiespel. De spelers werden meteen op positie gezet en hebben zich daar ook aan gehouden. Hierdoor werd er snel gespeeld en goed overgespeeld. De wedstrijd tegen Staphorst F2 hebben hebben onze jongens gewonnen met 15-2.
De tweede wedstrijd in de beker was op donderdagavond tegen FC Meppel F3. De weergoden waren ons goed gezind want de hele wedstrijd was het droog. Ook tijdens deze wedstrijd lieten de mannen van MSC F2 zien dat ze goed kunnen voetballen en kunnen scoren. Keeper Stue had heel erg weinig te doen, want bijna de hele wedstrijd werd op het aanvalsgedeelte gespeeld. MSC F2 heeft deze wedstrijd met 9-0 gewonnen.
En op zaterdag 28 augustus moesten de jongens thuis tegen Rouveen F2. Bij deze wedstrijd zat de vaart er iets minder in, maar dat is ook niet zo gek na 5 keer voetballen in één week tijd. Het spel en uitslag was daarentegen weer net zo als de voortgaande wedstrijden, want ook deze wedstrijd hebben ze gewonnen met 9-0.

Een betere start hadden de spelers, trainers en ouders niet kunnen wensen. We kijken dan ook uit naar het vervolg van de bekerronde en naar de start van de reguliere competitie. Super gedaan F2!
 
Irma, moeder van Stijn