De combinatie Diever/Wapse was met een goed doordacht strijdplan naar Meppel afgereisd. Wijs geworden door de 2-5 thuisnederlaag in Diever had de ploegleiding vooral aandacht besteed aan het dichttimmeren van de verdediging. En met succes, want F2 had in de eerste helft zichtbaar moeite om het doel van de tegenstander te vinden. Er moest een prachtige volley van Levay aan te pas komen om de score open te breken. Daarbij bleef het de eerste 20 minuten. Ruststand: 1-0
Na de pauze bleef het spelbeeld onveranderd. MSC drong wel aan, maar kon geen opening forceren. Ondertussen slopen de zenuwen in de ploeg. De spaarzame counters van Diever/Wapse zorgden voor onrust in de anders zo betrouwbare defensie. De 2-0 kwam als geroepen. Bijna vanaf de achterlijn draaide Rutger de bal magnifiek over de keeper. MSC haalde opgelucht adem, maar niet voor lang. Diever/Wapse schoot van afstand en Thomas kon de bal niet klemvast krijgen. Tergend langzaam rolde de knikker over de doellijn: 2-1.
Voordat de onzekerheid opnieuw grip op de koploper kon krijgen, gooide Hajo de wedstrijd met de mooiste treffer van de dag in het slot. Eindstand: 3-1 Ondertussen heeft MSC na 5 gewonnen wedstrijden al 6 punten voorsprong op de eerste achtervolger. Het meeste gevaar lijkt nu te komen van FC Meppel F2 dat met 3 opeenvolgende zeges aan een verrassende opmars bezig is.
De andere opponenten blijven punten aan elkaar verspelen en lijken geen echter bedreiging meer voor MSC-Antaris F2.
Tot slot nog even aandacht voor de mooie foto’s van deze week. Opnieuw heeft zich een creatief talent aangediend. Gino Veelo laat zien dat ook in dit opzicht de appel niet ver van de boom valt.

Scoreverloop: 1-0 Levay 2-0 Rutger 2-1 3-1 Hajo