Gelijk vanaf het begin was het weer genieten voor het publiek. Veel strijd, een beter combinerend MSC en kansen aan beide kanten. MSC begon goed en had totaal geen moeite met het fysiek sterkere Flevo Boys. Totdat in de 7e minuut de technisch vaardige rechtsbuiten van Flevo Boys ineens totaal vrijstond en beheerst afmaakte, 1-0. Dat was even schrikken maar MSC liet de kopjes niet hangen en ging weer gewoon verder.Het spel golfde op en neer maar gescoord werd er niet meer in de 1e helft ondanks dat MSC enkele uitgelezen mogelijkheden had. Helaas kwam MSC net dat tikje tekort en ook alleen voor de keeper lukte het niet te scoren. Na de speech van de trainer zagen we een nog feller MSC. We kregen weer een paar kansen maar opnieuw ging het in de afronding mis. Totdat Willem uit een corner de bal voor zijn voeten kreeg. Hij bedacht zich niet en haalde vol uit. De bal belandde keurig onderin de hoek en dus was de keeper kansloos, 1-1 ! Het leek wel of de wedstrijd opnieuw begonnen was want beide ploegen gingen nu nog harder de strijd aan en trokken ten aanval. Dit resulteerde in soms hachelijke situaties waarbij met name de corners voor veel gevaar zorgden. Flevo Boys werd nog feller in duels wat op een gegeven moment 3 geblesseerde spelers van MSC opleverde. MSC bleef echter overeind en verdiende een penalty nadat een speler van Flevo Boys de bal voor het doel met de hand wegsloeg, helaas had de scheidsrechter dit niet gezien. In de laatste minuut kwam MSC nog heel goed weg, de bal spatte na een hard schot op de lat uiteen.

Het bleef dus 1-1 en met een daverend applaus van het publiek stapten de spelers van het veld. Het was dus een wedstrijd die MSC misschien had moeten winnen, maar deze ook net zo goed had kunnen verliezen. Met de uitslag konden beide ploegen dan ook goed leven.

Jongens, fantastisch hoe jullie gewerkt en gespeeld hebben. Complimenten van de trainer !!!