Met een compleet team (10 spelers) kwamen we aan en gelijk werd duidelijk dat we op  kunstgras moesten gaan spelen. Of dit een van de redenen van het mindere spel was weet ik niet maar de jongens hadden moeite om in het spel te komen. Genemuiden zette ons gelijk onder druk en middels vloeiende combinaties en individuele acties kregen ze een flink aantal kansen. MSC kwam er maar moeilijk uit en kwam simpelweg niet aan voetballen toe.

Of de bal was weer voor Genemuiden of de bal rolde te hard door op het kunstgras. Dit waren de jongens duidelijk niet gewend. Aan de inzet lag het wederom niet maar het was al snel duidelijk dat het niet denderend werd vandaag. Zo kwam Genemuiden dan ook al op een 3-0 ruststand, vooral door individuele acties. Bij winst waren ze kampioen en dat was te merken.

Ze waren vandaag duidelijk beter en feller in de duels. Bij MSC kwamen de pijntjes naar boven, het seizoen duurt kennelijk net iets te lang…..

In de 2e helft eenzelfde beeld. Ook nu wist Genemuiden 3 maal te scoren en zo stond er 6-0 op het bord, dit hadden we nog niet meegemaakt dit seizoen. Gelukkig wist Willem nog wel de eer te redden en dus was de eindstand 6-1. Genemuiden was hiermee de terechte kampioen en natuurlijk werd dit gevierd op het veld en in de kantine.

 

Zaterdag de laatste thuiswedstrijd tegen VENO F2, aanvang 10.15 uur. De jongens kunnen dan nog 1 keer laten zien hoe goed ze wel kunnen voetballen en wat ze dit seizoen geleerd hebben. Jongens, maak er een mooie laatste wedstrijd van !

 

 

Groeten,

 

Wim