Op 19 Augustus moesten de boys van F2 thuis voetballen tegen V.V.A.K. uit Kerkenveld, we moesten voor de eerste keer voetballen op het kunstgras van MSC en gingen zeer goed van start en stonden al snel op 1-0 voorsprong.Al snel bleek dat we een maatje te groot waren voor de tegenstander en met de rust was het al 6-0 voor ons.Na rust deden we het rustig aan en de tegenstander kon ook een keer tegen scoren,we wisten zelf ook nog vier keer te scoren en zo konden we de wedstrijd met 10-1 winnend afsluiten.

De tweede wedstrijd was tegen F.C.Meppel F2 uit.

Zaterdag 22 Augustus moeten we de tweede bekerwedstrijd tegen F.C.Meppel F2 voetballen op het kunstgras van onze buren.Het is natuurlijk altijd iets bijzonders voor de jongens om tegen één van onze buren te spelen .We wisten dat het niet zo makkelijk zou worden als onze vorige wedstrijd en al snel bleek dat F.C.Meppel een gelijkwaardiger tegenstander was dan V.V.AK.Na een spannend begin met kansen over en weer kwam F.C.Meppel op voorsprong 1-0 maar al snel trokken de boys van Msc de wedstrijd naar zich toe en scoorden we de gelijkmaker.We zetten nog even een tandje bij en konden zelfs de 1-2 scoren , maar na een cadeautje van de scheidsrechter kon FC. Meppel op gelijke hoogte komen 2-2.Na rust liet MSC zien dat we beter waren dan onze tegenstander en met prachtig combinatie voetbal en mooie doelpunten konden we uitlopen naar een verdiende overwinning 2-6.

Nu moeten we Zaterdag a.s. de laatste wedstrijd spelen tegen Zuidwolde om uit te maken wie er doorgaat in de beker, laten we hopen dat we deze lijn door kunnen trekken en er een mooie wedstrijd van kunnen maken met een overwinning voor MSC F2.