Gelijk vanaf het begin werd duidelijk, dat het een moeilijke partij zou worden. Noordscheschut speelde prima positiespel, en het leek wel, of de onzen er niet ‘bij’ waren. We kwamen net wat te laat, en waren soms niet fel genoeg. Na ongeveer 5 minuten wist Noordscheschut de 0-1 te maken.  Hierna begon MSC F3 haar geliefde spel te spel, kick-and-rush. Ofwel een hoge bal over de verdediging en gokken op de snelheid van de spits. Tot 2 keer kwam Chanel alleen voor de keeper te staan, maar helaas geen doelpunten. Deze keeper was erg goed. Halverwege de 1e helft kregen we ook nog de 0-2 om de oren.
In de rust werd moed ingepraat, en dat er best wat te halen viel. In de 26e minuut maakte Chanel de aansluitingstreffer, weer na een lange bal van achteren. Zou het dan toch….? Helaas mocht het niet zo zijn. Noordscheschut zette aan, en daar had MSC geen antwoord op. Van 1-2 werd het zomaar 1-5, wat ook de einduitslag werd. Volgende week beter.