Na de nederlaag tegen Diever/Wapse F2 vorige week werd er deze week nog eens extra scherp getraind. S’Morgens vroeg al verzamelen en toen richting Hoogeveen. De meeste jongens waren eigenlijk al heel druk bezig met de intocht van Sinterklaas dus tijdens de korte voorbespreking nog even de boel een beetje op scherp gezet. Het werd een spannende wedstrijd, HZVV begon voortvarend en was voordurend gevaarlijk maar dankzij de goede verdediging en strak keeperswerk bleef het de 1e helft 0-0. Opvallend was dat HZVV F3 drie nummers 10 in het veld had staan en dus waarschijnlijk een beetje hulp had gekregen uit de hogere F elftallen. Na de rust gingen onze boys er weer volop tegen aan en waren duidelijk sterker. Dankzij twee mooie doelpunten werd het toch verdiend 2-0 voor MSC! De jongens hadden zich helemaal leeg gespeeld en waren echt kapot, maar op inzet en karakter werd er gewonnen. Klasse, we gaan naar de volgende ronde.