Gesteund door veel publiek begonnen beide teams voortvarend aan de wedstrijd en kregen direct kansen. Onze voorhoede bestaande uit Jeen, Jurjen en Kay lieten gelijk al zien dat er aan snelheid niets was ingeleverd en de trainer van JVZ begon zich al zorgen te maken. Op het middenveld was Quinten de motor en kreeg daarbij hulp van de voorhoede en uiteraard ook de achterhoede waar Thomas, Jason en Fedor direct lieten zien dat er met hen ook niet te spotten viel. Toch kreeg JVZ kansen, omdat wij moesten wennen aan het veld en ja dan heeft MSC F3 toch echt nog een wapen en dat wapen heet Max, want wat Max had gegeten weet ik niet, maar er stond een keeper die de opdracht om de 0 te houden op een fantastische wijze invulling stond te geven, want wat JVZ ook probeerde, er kwam geen bal door. Na een mooie aanval van JVZ die echt op een spectaculaire wijze werd gestopt, begon MSC het intitiatief terug te nemen en ja voor de volgers van F3 is het bekend dat de snelheid en conditie goed is, dus na een prachtige onderschepping achterin was het Jurjen die de 0-1 scoorde. JVZ was nog maar net van de schrik bekomen, toen MSC al weer de bal veroverde en na een prachtig samenspel was het al 0-2 voor MSC. Dit was ook de ruststand en op dat moment ook een verdiende voorsprong.

In de pauze werd de tactiek doorgenomen en begon MSC weer aan de 2e helft, zoals zij ook in de 1e helft deden met Fedor, die ongeveer een marthon liep en buffelde, Jason, die liet zien dat zijn uitverkiezing van afgelopen woensdag terecht is met prachtige passes gevaar voor het doel van de tegenstander en de achterhoede hielp, Thomas die voor niemand meer bang is en elke bal die ook maar richting het doel komt, wil afpakken en dan keurig het spel verdeelde , Quinten die liet zien wat voor prachtige ontwikkeling hij doormaakt, want in de 1e helft gevaarlijk in de voorhoede, in de 2e helft was hij zo goed aan het verdedigen dat zijn medespelers naar voren konden, Jeen die continue gevaarlijk was, prachtige corners nam en zijn verdedigende taken opppakte, Jurjen die liet zien dat hij als spits een neus heeft voor doelpunten maken en dit ook waar maakte door na een prachtige pass van Jeen de 0-3 intikte en dan onze technicus Kay die veel meters aan het maken was, slimme passes verstuurde en met een prachtig schot de 0-4 maakte. En tot slot was ook Max superscherp in de 2e helft en zelfs de supporters wisten al dat het kansloos was voor JVZ want hij pakte alles.

Kortom een mooie start van het seizoen, MSC F3 die door keihard werken terecht de felicitaties en complimenten in ontvangst mag nemen en we wachten rustig af wie in de volgende bekerronde onze tegenstander wordt.

Zaterdag 5 Maart start de competite en we hebben direct een mooi affiche want om 10.15 uur starten de stoere mannen van F3 tegen OFW F1.