F3De eerste paar minuten van de wedstrijd zoeft de bal regelmatig richting het doel van BEW, maar er is nog geen resultaat. Het lijkt of het natte gras het goed raken wat bemoeilijkt. Na een mooi samenspel voorin schiet Nina een mooie bal op de paal. Ook Efran krijgt kort daar een mooie kans, maar die wordt helaas tegengehouden door BEW. Keeper Ruben krijgt het na een minuut of 10 steeds drukker bij het MSC doel, maar gelukkig gaat er geen in. Dan begint de aanvalsgolf van MSC…. Samad over link, op Nina op doel….. Gwen oeffff net niet. Nog een keer nu over rechts… weer op Gwen… bijna. Meteen daarna weer een mooie aanval… Samad neemt em mee, Nina, bijna… Oscar….. ook net mis. Na een veterstrik pauze voor enkele pupillen krijgt MSC een hoekschop tegen.. Oscar redt mooi, nog een hoekschop die gelukkig ook mooi weggewerkt wordt. Het gaat maar door, weer een mooie actie Efran gaat op goal, speelt op Bram, maar die mist met zijn chocoladebeen. Oscar heeft ruimte en GOAL, 1-0 voor MSC! En dan zijn we wakker…. nog geen 2 minuten later zet Efran voor op Samad, die zet een korte sprint en schiet….. GOAL 2-0. Wat een kansen in de laatste minuten van de 1e helft.

F31Op naar de 2e helft. BEW krijgt in het begin wat meer ruimte maar  Oscar verdedigt zoals altijd erg goed. Gelukkig doet F3 er een beetje gas bij. Ivo over recht, op Nina…. Nina speelt mooi terug op Ivo… maar ohhh net niet. Bram verdedigt over rechts, maar wordt met een duwtje in de rug neergelegd door de verdediger van BEW, helaas. Efran laat steeds meer mooie acties zien, hij is overal. Stijn valt steeds meer aan. Kansen genoeg…achter elkaar, Bram, Samad…. Gwen, Stijn, Oscar komt ook helpen… kom op jongens!! Samad staat als spits mooi vooraan maar krijgt helaas de bal net niet vaak genoeg aangespeeld… Wat een kansen voor F3 ongelofelijk… het is niet bij te houden. Dan ineens rent Bram uit het niets precies in een gat voor de goal en knalt hem hoog in het doel. 3-0 voor MSC! Dan volgen er nog kansen voor Samad, Ivo, en ook helaas voor BEW. Ruben maakt de hoek van de GOAL mooi klein en loopt fantastisch uit, daardoor schiet BEW naast… Mooie redding, Ruben! In de laatste minuut neemt BEW de bal wat slordig uit en Stijn onderschept. Die haalt uit en .. GOAL, 4-0 voor MSC. …….. fluitsignaal!!! Het was het mooie wedstrijd jongens. Goed gedaan!