Aan de andere kant is het ook omschakelen als je na 2 fysieke tegenstanders te maken krijgt met een team, dat qua lengte kleiner is en mooi, technisch verzorgd voetbal speelt, gelukkig een spelletje wat F3 ook goed kan. 
 
MSC F3 begon zoals gewoonlijk fanatiek en kreeg al snel kansen. Het duurde ook niet lang of Jeen snelde langs de zijlijn en zijn voorzet werd slim binnengetikt door Kay. Deze variant werd kort na de 1-0 nog een keer toegepast en zo was het binnen een paar minuten 2-0 voor MSC F3. Toen daarna Fedor een prima pass gaf op Jeen was het 3-0 en wordt het anders voetballen. MSC F5 deed heel goed mee en via snelle aanvallen slalomden zij op het doel van Max de Vos af. Gelukkig kregen ze niet direct mogelijkheden doordat Thomas sterk stond te verdedigen, daarbij ondersteund door wie anders dan Fedor en waar nodig door Max Veld en Quinten, waarbij het mooi is om te zien, dat de overname automatisch wordt gedaan. Gedurende de eerste helft werd er gestreden om elke bal en konden helaas enkele voorzetten van Mats of Kay niet worden verzilverd. Toch glipte MSC F5 er tussendoor en was de 3-1 een feit, wat ook de ruststand was. In de rust werd er met elkaar besproken over wat er goed ging en wat er beter kon en vol frisse moed ging MSC F3 verder, al bleef MSC F5 lastig door goed te verdedigen, een keeper had die veel stopte en bij aanvallen het veld breed hield. Beide teams werden hartstochtelijk aangemoedigd en na enkele mooie aanvallen kwam er een kopie van het eerste doelpunt, al gaf nu Kay de bal voor en tikte Jeen de 4-1 binnen. Om het eerlijk te houden werd dit nog een keer herhaald en scoorde Jeen wederom na een pass van Kay. Mats was aan de andere kant eveneens fanatiek bezig met voorzetten, Fedor stormde op en Quinten dook daarbij een aantal keren gevaarlijk voor het doel, maar zijn pogingen gingen net mis. MSC F5 kwam gevaarlijk door en kregen een terechte strafschop. De supporters van F5 rekenden al op een doelpunt, maar wij bij F3 weten dat Max de Vos gek is op penalties stoppen en met een katachtige reactie tikte hij de bal over het doel.  
Max Veld controleerde als vanouds het middenveld en scoorde na een prachtige aanval de 6-1. Daarna kreeg ook F5 nog kansen en scoorde de 6-2. Thomas kreeg het ook nog op zijn heupen en maakte een prachtige rush naar voren, maar zijn voorzet werd niet afgerond Tot slot kreeg MSC F3 een corner en Mats beloonde dit met de 7-2 en MSC F5 zorgde voor het slotakkoord en tot groot verdriet van Max de Vos scoorde zij de 7 tegen 3.
 
Uiteindelijk hebben de stoere mannen van F3 terecht gewonnen en maken zich nu op voor de wedstrijd aanstaande zaterdag in IJhorst tegen WIJC F2. Aanvang van deze wedstrijd is 10.00 uur en we gaan onze uiterste best doen om deze wedstrijd met een mooi resultaat af te sluiten. Hopelijk helpt MSC F5 ons door Staphorst te verslaan en als ze net zo goed spelen als afgelopen zaterdag komt dit helemaal goed