Parkeren kan daar gewoon op de parkeerplaats van het voetbalveld. Wisten jullie dat? Wim wel. Maar enkelen meenden dat langs de weg ook een prima oplossing is om je auto kwijt te kunnen. Een stukkie lopen dan maar naar het voetbalveld. Kinderen naar de kleedkamer voor de peptalk van de trainers. En daar ontdekten we een groot geheim! Oscar had geen shirt aan, maar zijn pyjamajas. HAHAHA  Geen probleem, dat wordt shirtswissel bij het wisselen. Het team naar het veld.  Lekker inspelen en de wedstrijd kan beginnen. Het begon gelijk goed. Het team speelde mooi over om de verdediging om de tuin te leiden. Oscar schoot naar Efran en SCOORT 0-1! En daar bleef het niet bij. Ze keken goed waar de anderen zijn of lieten luid en duidelijk horen dat ze vrij staan. En daar is Nina met 0-2!

F3WolOok op technisch vlak wordt het nodige geshowd. Ivo liet goed zien hoe je een tegenspeler moet omzeilen. Een nieuwe aanval… kijken, overspelen en scoren! Oscar maakte doelpunt nummer 3. En dat lag vast aan het shirt van Nina (nr. 2). Wolvega probeerde een aantal keer door de verdediging van F3 te komen, maar dat lukte ze dat niet in de eerste helft. Waarschijnlijk waren ze afgeleid door de rokjes van de dames Nina en Gwen en de jurkjes bij de mannen van F3. Door de wisselingen van shirts kregen de iets kleinere spelers soms een heel groot shirt aan, net jurkjes. Rust met een mooie stand

F3Wol1In het begin van de tweede helft had Ivo een mooi duel met de keeper van Wolvega, maar helaas kwam het niet tot een doelpunt.  Wolvega probeerde bij Ruben te komen, maar ze braken niet door de verdediging van dit mooie team. Stijn kwam, zag en overwon de aanval van Wolvega. Meteen daarna zorgde hij voor de vierde treffer. Bij het doel van Wolvega bleef het spannend. Nina hield op een gegeven moment de bal mooi binnen en werkte daar mooi samen met Gwen. Helaas liep er een goede verdediger van Wolvega. Maar deze speelde de bal per ongeluk naar Oscar. Hij speelt de bal gauw richting doel, waar hij door Stijn over de doellijn werd gewerkt. Heel even had Ruben ook wat te doen, want er kwam een mooie aanval op zijn doel door Wolvega, maar de speler kon het niet afmaken. Hij raakte de bal niet goed, waardoor hij naast ging. Ruben speelde de bal mooi het veld weer in. Nina kreeg de bal goed voor zich, maar helaas voor Nina stond er een keeper in de weg. Deze trapte de bal het veld in. Ivo nam het heft in handen, maakte een mooie draai en knalde de bal in het net. 0-6 Mooie stand, maar we zijn er nog niet. Er is nog niet gefloten. Doorspelen dus! Kijken, aanspelen, aannemen, mooie voorzet (van Nina) maken en Stijn laat de bal in het doel vallen. 0-7 Super! Gauw weer doorspelen, opletten want de verdediging mag niet inzakken. Wolvega probeerde het wel, maar ze kwamen er niet langs. De aanval werd weer opgebouwd. Gwen gaf een voorzet en Ivo maakte het af 0-8. Daarna ging Wolvega weer in de aanval. Kregen nog een corner, maar konden deze niet verzilveren. Helaas voor hen, maar niet voor MSC. 0-8 is de eindstand. Een mooie wedstrijd waarbij de spelers trots mogen zijn op zichzelf dat ze zo goed gespeeld hebben. Zou het nog invloed hebben gehad dat ze steeds in een ander shirt speelden???? Wie weet wat Oscar de volgende keer in petto heeft?