Na de rust is het duidelijk dat de jongens allerlei tips hebben gekregen van de trainers Chiel en Marvin want de wedstrijd verandert. De jongens brengen snelheid in het spel met als gevolg dat er binnen één minuut een mooie goal wordt gemaakt door Emiel. Hierna blijven de mannen fanatiek doorgaan. Sieb doet een voorzet naar Jort en die maakt het netjes af: 0-4. Hierna is het wederom Devlin die met een loeihard schot een doelpunt gemaakt en doet dit later nog een keertje, nadat hij een voorzet van Bram heeft gekregen. De keeper van Elim krijgt veel doelpunten te verwerken, maar houdt toch ook zeker nog genoeg ballen tegen. Helaas voor hem pakt hij niet de bal die door Sieb subtiel het doel wordt ingeschoten. Het duurt niet lang of MSC F3 heeft alweer de bal en Samel dribbelt met bal via de rechterkant naar het doel en maakt het zelf keurig af: 0-8. Elim F2 komt terug en rent op onze keeper af, maar de bal gaat net naast. Onze keeper Joris maakte overigens wel even gebruik van de kans om een mooie keepersduik te laten zien. Daarna gaan we weer richting het doel van Elim F2 en is het dit keer Bram die nog een mooie goal maakt. Maar Elim F2 geeft niet op en gaat vol gas richting het doel van MSC, maar Joris houdt de bal keurig tegen. Hierna komt nog een laatste poging van Elim om toch één doelpunt te scoren, maar ook die bal wordt door keeper Joris tegen gehouden. De wedstrijd is klaar, de eindstand is 0-9.