Omgekleed en toch wel strijdlustig ging MSC het veld op, een andere opstelling werd er uit geprobeerd om te kijken of er wat meer lijn in het spel te krijgen was. In de 1e helft kwam MSC bijna niet van zijn eigen helft af, een uitbraak van Rutger, die door de verdediger van Olde Veste goed werd verdedigd, een schot van Iwan en een uitbraak aan de rechterkant door Marc. De verdediging en het middenveld van MSC hadden hun handen vol aan de aanvallers van Olde Veste. Halve wegen de eerste helft viel dan ook de goal voor de tegenstander, 1 – 0 op dat moment een terechte stand. Met wat geluk bleef de ruststand ook zo. Wat ging er niet goed en wat wel was het onderwerp in de rust, kleine omzettingen en weer aan de bak. De tweede helft werd er iets meer gespeeld maar de ballen bereikte de medespelers niet maar de tegenstander, en de schoten waren niet hard genoeg om de keeper van Olde Veste moeilijk te maken. De beste kans kwam van Stein die een rebound van de keeper vol op de slof nam, maar die ging net over. Zoals de dag begon met pech konden we dit niet omdraaien in wat geluk. Door een kleine overtreding, kreeg Olde Veste een vrijtrap van ongeveer een meter of 15 van de goal. De MSC`ers waren nog vet in discussie terwijl een Olde Veste de vrije trap nam. De bal belandde met een mooie krul achter onze keeper Jarno. Dit doelpunt die de stand op 2 – 0 zette was ook de eindstand.