Olde Veste voetbalde sterk en na 5 minuten viel de 1-0. Toch liet MSC zich niet van de wijs brengen en ging voorin meer jagen op de bal. De inzet werd beloond, want Nick kreeg de bal en kogelde deze binnen, een beauty en de 1-1. MSC kreeg vleugels en even later lobte Nick de bal over de keeper. Helaas belande de bal op de lat. In deze fase had MSC het beste van het spel, maar dit werd niet tot uitdrukking gebracht in doelpunten. Aan de andere kant bokste Mohammed een bal weg uit het strafschopgebied. Prima, maar Mohammed was deze wedstrijd weer “gewoon” verdediger, en dus een strafschop tegen. Dominique deed nog haar best, maar de bal was onhoudbaar, 2-1 voor Olde Veste.  Op slag van rust werd nog gescoord (3-1) uit een hoekschop, waarbij niet goed werd gedekt.  Toch waren er zeker kansen voor MSC, en dit werd ook aan het team medegedeeld. Olde Veste begon wat feller aan de 2e helft, en via een paar gelukkige ballen (van richting verandert via Siemen) liep Olde Veste uit naar 6-1. Dankzij verdedigend werk van Devlin, Mohammed en Alex werd verdere schade voorkomen. Toch gaven we de moed niet op. Wout gaf een prima voorzet, en even later wist Chanel de 6-2 aan te tekenen. MSC zette weer aan, en Gert Jan maakte de 6-3, het kon nog. Even later een prachtige aanval van Olde Veste, waarbij een zeker doelpunt door Mohammed van de doellijn werd gekopt. Helaas schoot Wout de bal daarna pardoes in eigen doel, wat ook de eindstand betekende 7-3. Dominique wist met enkele goede reddingen erger te voorkomen.