MSC begon voortvarend en de eerste aanvallen leiden al snel tot kansen en nadat Max Veld een uittrap van de keeper van Rouveen onschadelijk maakte, gaf hij een prima pass richting Jeen en ja die weet daar wel raad mee, waardoor de 1-0 een feit was. MSC bleef heerlijk aanvallen, maar helaas werden inzetten van Quinten en Kay goed gered door de keeper of ging de bal rakelings naast het doel. Het goede spel van MSC kon niet zonder doeplunten blijven en de 2-0 was een soort kopie van de 1-0, want ook nu kreeg Jeen een prachtige voorzet van Max Veld en Jeen rondde dit prima af. De achterhoede met Thomas en Fedor was weer een vesting en door het veldoverwicht, gingen zij in goed overleg naar voren en Fedor liet zien dat hij een belangrijk wapen in huis heeft en 1 daarvan is zijn afstandsschot. Dit liet hij ook nu weer zien en de keeper was kansloos 3-0. Thomas had daarna ook een aardige kans, maar zijn schot ging net naast net als die van Kay. MSC F3 bleef heerlijk combineren en dit keer gaf Jeen een prachtige pass en zei Kay dank je wel en hij zorgde voor 4-0. Rouveen probeerde uit alle macht bij het doel van Max de Vos te komen, maar de aanvallen werden onderschept of werden tijdig door Max de Vos gekeerd. Max Veld die het spel heerlijk aan het verdelen was en zijn tijd verdeelde tussen verdedigen en aanvallen liet weer een vlammend schot los en de bal vloog onder de lat in het doel en was het 5-0. Dit was tevens de ruststand. In de rust werd er terug gekeken op een goede eerste helft en de ranja was heerlijk, want door het fanatieke spel hadden de mannen terecht dorst gekregen.
 
Na rust ging  MSC verder waar ze gebleven werden, maakten Quinten, Jeen, Fedor en Thomas heerlijke rushes, regelde Max Veld het spel en was Kay als spits een prima aanspeelpunt. Thomas waakte achterin en Max de Vos overzag het hele veld en gaf waar nodig aanwijzingen en de toeschouwers, Pascal en Jacco waren aan het genieten. Na een goed verdedigde voorzet van Quinten kreeg MSC een corner die afgeslagen werd en Thomas controleerde de bal keurig en schoot onberispelijk de 6-0 in. Daarna liet Max Veld nog een keer zien dat hij kan schieten en was het 7-0. Na dit doelpunt bleef MSC combineren en controleerde Kay de bal keurig en zijn pass naar Thomas was prima en die haalde wederom uit en was de 8-0 een feit. Na dit doelpunt kreeg Rouveen nog een goede kans, Maar Max de Vos bleef op zijn hoede. De leider van Rouveen bleef zijn ploeg aanmoedigen en waarschijnlijk had ook hij van het slotoffensief gehoord wat gebruikelijk is bij MSC F3 en zijn wens om de score onder de 10 te houden bleef bij een wens, want MSC wou de supporters nog een paar keer laten juichen. Jeen die deze ochtend enorm veel kilometers maakte, was weer eens gevaarlijk langs de lijn en zijn voorzetten waren voor Kay en Quinten heerlijk en zij probeerden de ballen in het net te krijgen en bij een van de voorzetten lukte dit Kay en hij scoorde de 9-0. Na alle passes en verdedigen vond Jeen het weer tijd om zijn naam op het scoreformulier te zetten en hij zorgde met 2 prachtige doelpunten voor de 10-0 en 11-0. Daarna was het eindsignaal en was deze zeer sportieve wedstrijd afgelopen.
 
We kunnen concluderen, dat MSC klaar is voor de wedstrijd van zaterdag en onze grootste tegenstander zullen de zenuwen zijn, maar als we zo voetballen als in de andere wedstrijden, dan zal de wedstrijd tegen Oldeholtpade F2 in winst kunnen worden omgezet. We willen nog een keer benadrukken, dat we erg blij zijn met alle aandacht van de toeschouwers en komt allen aanstaande zaterdag naar de wedstrijd die om 10.15 uur begint. Kom wel op tijd, want het wordt druk en wij kunnen er niets aan doen als u achteraan staat.