Het team van De Weide F6 staat op een 2e positie in de competitie, wat de wedstrijd op voorhand al erg spannend maakt. Deze spanning was te voelen en te horen bij de begeleiders, ouders en grootouders van beide teams. Maar ook zeker hadden de voetballertjes een gezonde spanning wat zich uiteindelijk uitte in 2 helften fanatiek voetbal. Af en toe sloeg dit over in iets te hardhandig spel, zodat een paar spelertjes met een kleine blessure gedwongen gewisseld moesten worden. Maar, misschien hoort dat er een beetje bij tijdens zo’n kampioenswedstrijd.

Het was van beide kanten zoeken naar een gaatje in de verdediging. Gelukkig voor ons was het Jort van MSC F6 die als eerste door de verdediging van De Weide F6 kon doorbreken en het eerste doelpunt kon scoren. De 2e helft ging weer net zo spannend van start, al was het in het begin MSC F6 die de wedstrijd domineerde. In dat deel van de wedstrijd was het vooral Bram die geweldig voetbal liet zien. Helaas lukte het hem niet om door de inmiddels flinke verdedigingsmuur heen te breken en te scoren. Hij had het door zijn inzet wel zeker verdiend om een goal te zetten. Maar gelukkig kon Jort, zo’n 8 minuten voor het einde van de wedstrijd, wel een goal zetten en zette hiermee de stand op 0-2.

De spelers van De Weide F6 gaven niet op en gingen flink in de aanval. Ze legden flink druk op onze verdediging en presteerden het om hier op door te breken en maakten de 1-2. De laatste paar minuten bleven flink spannend en iedereen van MSC was dan ook zeer opgelucht toen ze het eindsignaal van de scheidsrechter hoorden. Yes, we zijn kampioen! Ze hebben er dan ook hard voor gewerkt, veel geleerd en grote inzet getoond. Wij als ouders, grootouders en andere familieleden zijn dan ook supertrots op onze jongens van MSC F3. De toppers zijn: Joris Tamsma, Joris de Vries, Nout Anneveldt, Emiel Smid, Sieb Donker, Bram Wagenvoord, Samel Huliselan, Devlin Paais, Jort Jorna. Ook gaat onze dank en waardering uit naar de trainers van de jongens, Chiel Tamsma en Marvin Paais. Jullie hebben de jongens veel geleerd en goed begeleid. Well done en gefeliciteerd!