De afgelopen week was er 2maal goed getraind, om de patronen er weer in te krijgen. Ook diende het team nog aan elkaar te wennen, immers er waren diverse spelers bij in het team gekomen. Om 10:15 uur was de aftrap van de wedstrijd, die overigs uitstekend werd gefloten door Albert van Leuverden (vader van Wout). Het was erg warm op het kunstgras, en dat bleek met name aan het eind van de 1e helft, toen iederen wat verhit en moe begon te raken. Het was in het begin een gelijk opgaande strijd, waarbij met name MSC steeds dichter bij het doel van Staphorst kwam. De spitsen (Chanel en Gert-Jan) deden erg hun best, en na een minuut of 10 werd dit beloond. Chanel werd de diepte ingestuurd, en zij maakte het beheerst af, 1-0 voor MSC. Geleidelijk aan werd Staphorst sterker, en op slag van rust viel de verdiende 1-1.

Eddy sprak zijn team goed toe in de rust, en met name het positiespel is belangrijk. Als iedereen zijn positie zou houden, dan kwam het goed. En het kwam goed. MSC combineerde goed op het middenveld (Mohammed, Wout en Siemen) en de verdediging (Nick en Alex) hielden bijna alles tegen. Uit een van de spaarzame uitbraken van Staphorst liet Dominique zien dat zij een prima keeper is. Een bijna zeker tegendoelpunt werd voorkomen. Inmiddels liep de score op. 2-1, 3-1 door Chanel. Ook Alex wilde eens graag naar voren, en hij maakte de 4-1. Uiteindelijk maakte Chanel de 5-1, einde wedstrijd.
Prima gespeeld F3, op naar de volgende bekerronde.