In eerste instantie wist MSC nog prima stand te houden, waarbij de laatste linie (Alex, Siemen) het druk hadden; ook Dominique in het doel kon niet met de armen over elkaar toekijken. Toch viel het nog wel mee met Noordseschut (zij hadden vorige week met 12-0 van Alcides gewonnen). Ons team bleef nog overeind. Helaas ging halverwege de 1e helft het toch mis en kregen we een paar doelpunten tegen, ruststand 3-0. In de rust werd bij ons gewisseld van keeper, Mohammed ging op doel.

Uit de analyse  van de 1e helft bleek, dat met name voorin (Gert Jan, Nick en Chanel) te weinig werd gecombineerd om het de verdediging van Noordseschut lastig te maken.  In de 2e helft werd dit punt prima opgepakt. Noordseschut maakt eerst nog de 4-0, maar daarna kwamen wij aan de beurt. Chanel maakte de 4-1, en wij kregen nog kansen op meer (oa schot op de paal). Echter dit liet Noordseschut niet op zich zitten en maakte de 5-1. Toch gingen de koppies niet naar beneden, bleven Wout en Devlin hard werken op het middenveld en maakte zowaar Nick de 5-2. Ondanks overzicht in de voorste linie werd er door ons niet meer gescoord en kregen we er nog 1 tegen. Eindstand 6-2, waarbij de keepers het prima hebben gedaan; anders was de schade nog veel groter geweest.
Bij het penaltueschieten na afloop gingen bijna alle penalties van ons….……mis. Heren en dames, komende week hierop oefenen.