Deze wedstrijd was nog in de vakantie waardoor we niet compleet waren, maar gelukkig waren Ilja en Onne van F4 beschikbaar en hebben ons super geholpen.
Daarna was er de wedstrijd tegen Havelte, maar deze werd helaas afgelast en het is afwachten wanneer deze wedstrijd gespeeld gaat worden. Gelukkig werd deze teleurstelling goed verwerkt en in een wederom goede wedstrijd werd FC Meppel F4 met 6-1 (doelpunten Max Veld 3x, Jeen 2x, Thomas) verslagen, waarbij we in deze wedstrijd weer een beroep op Onne konden doen.
En ja na deze goede start, was gisteren de eerste wedstrijd voor de competitie tegen Sport Vereent F1 en dat was genieten, want deze wedstrijd werd zeer geconcentreerd gespeeld en de uitslag zal inslaan want, de mannen van F3 die nu als team compleet waren, waren Sport Vereent met maar liefst 18-0 de baas. De beginfase was zeer goed en de eerste kansen kwamen dan ook snel. Er dient wel vermeld te worden dat de keeper van Sport Vereent goed keepte en hij bleef dit de hele wedstrijd doen. Hij kon echter niet voorkomen, dat MSC bij de rust al een 10-0 voorsprong had genomen en in de rust werd er met elkaar afgesproken, dat we geconcentreerd en als team moesten blijven spelen. Dit werd keurig gedaan en dat resulteerde in nog een keer 8 doelpunten. De doelpuntenmakers in deze wedstrijd waren van Mats 5x, Jeen 4x,
Max Veld 3x, Quinten 2x, Kay, Fedor, Thomas en Lorenzo, zodat alle veldspelers een doelpunt hebben gemaakt. Helaas kreeg keeper Max de Vos deze wedstrijd niets te doen, maar dat hij geconcentreerd was, bleek wel toen hij tijdens de afsluitende strafschoppen 7 van de 9 strafschoppen stopte.
Kortom een prachtige seizoenstart die hopelijk volgende week een vervolg krijgt als we derby tegen FC Meppel F3 spelen.