F4 begon goed aan de wedstrijd, er werd voornamelijk op de helft van de tegenstander gevoetbald. Halverwege de eerste helft kwamen de jongens op voorsprong door een doelpunt van Olaf Alberts. MSC kreeg in de eerste helft nog een aantal goede kansen maar wist hier niet van te profiteren. De tweede helft was een stuk spannender, Vitesse kwam goed uit de kleedkamers en het duurde niet lang of de 1-1 stond op het score bord. Weer was het MSC die op voorsprong kwam door een mooie lob van de jarige Senna Sikkema. Deze voorsprong duurde niet lang want al snel maakte Vitesse weer gelijk. F4 bleef goed voetballen en dit maal was het Seger Lok die MSC met een misschien ietwat gelukkig afstandsschot weer op voorsprong bracht. Weer wisten de jongens van Vitesse binnen enkele minuten gelijk te maken. MSC bleef aandringen, maar dit maal was het Vitesse die twee minuten voor tijd op voorsprong kwam 4-3. F4 ging niet bij de pakken neerzitten en bleef knokken voor de gelijkmaker, een halve minuut voor tijd scoorde Olaf Alberts de 4-4. Nadat de scheidsrechter had afgefloten was er even wat verwarring. Wat gebeurt er nou bij een gelijke stand in de beker? Er moet natuurlijk een winnaar komen. De scheidsrechter deed navraag en ieder team moest vijf penalty’s nemen. Nadat ieder team vijf penalty’s had genomen was het nog steeds gelijk spel.Nu moesten de teams om de beurt een penalty nemen tot de beslissing was gevallen, welke pas bij de negende penalty viel, Senna Sikkema schoot met de punt snoeihard raak, waarna Vitesse nog een penalty moest nemen, deze werd goed gepakt door Wessel de Wit, die een goede wedstrijd keepte. F4 bekert dus verder na een goede en spannende wedstrijd.